Witam serdecznie wszystkich fanów terierów australijskich zwanych również: AUSSIE!
Moja przygoda z terierem australijskim zaczęła się dokładnie 09.11.2008. Stosunkowo niedawno, ale jestem tak zakochana w tej rasie, że postanowiłam zalożyć to formu, ponieważ moje poszukiwania podobnego forum w internecie nie przyniosły skutku.
Zapraszam wszystkich do dzielenia się swoimi doświadczeniami z tą wspaniałą, a jednak prawie zupełnie nieznaną rasą!!
:applause:
szczeniaczek
Cześć, cześć!!
Może to forum będzie miało więcej szczęścia. Dzięki Marcjanno za inicjatywę!!
Miło zobaczyć znajome kufy ... ! ;-)
Pozdrawiamy
Jacek i Danka z Poznania
P.S. Wszystkiego najlżejszego po Świętach!!
Witam wszystkcih serdecznie !!!
Byłam bardo zapracowana i dlatego nic nie pisałam ani tu nie zaglądałam!!!
Ale to się już natychmiast zmienia!!!
Pozdrawiam
bigbadaboom napisał:
Cześć, cześć!!
Może to forum będzie miało więcej szczęścia. Dzięki Marcjanno za inicjatywę!!
Miło zobaczyć znajome kufy ... ! ;-)
Pozdrawiamy
Jacek i Danka z Poznania
P.S. Wszystkiego najlżejszego po Świętach!!
Jeszcze raz wszystkich przepraszam za moją nieobecność!!! Niestety konieczność zarabiania pieniędzy kradnie mi ostatnio cały wolny czas. !!!
Tylko od nas zależy , czy coś się dziać będzie czy nie!. Na niemieckim forum były na początku dwie osoby, a teraz skupia już czołowych hodowców!!!
I piszemy sobie na różne tematy!!!
Liczę na Was szanowni posiadacze SZCZOTEK !!!!!
szczeniaczek
No witaaamy:)
Ostatnio mieliśmy lekką masakrę czasową, ale postaram się poprawić. U nas po staremu, Lilu znowu spodziewa się jednego szczeniaka- choć jest nieadekwatnie gruba, ( tatusiem tym razem jest Jack Sparrow;))), więc jeśli macie chętnych na malucha, to podeślijcie ich do nas;)))
Danuśka
Gratulacje dla Lilu, poproszę o zdjęcie, ciekawa jestem czy nadal są takie podobne. Szczota się przychówku nie spodziewa, ale już mam tak dość jej okołocieczkowych huśtawek nastroju, że skłaniam się ku sterylce! wrrr