szczeniaczek
To i w tej kwestii będą miały dziewczyny synchro, bowiem i my się ku temu skłaniamy;) Zwłaszcza, że syn marudzi, że chciałby mieć jeszcze psa płci męskiej (że niby będzie bardziej "brykliwy"), więc należałoby wyeliminować potencjalne kłopoty;) Szczota na Twoich zdjęciach wygląda w/g mnie ładniej od Lilu, bo jakoś tak równomiernie jest obrośnięta; Lilu ma "łyse" boki, najwięcej kudłów rośnie jej na karku, więc jak się zjeży, to wygląda jak hiena;)))
Czesc, mam na imie Wiktoria, a razem ze mna polroczny Wigor. To moj pierwszy pies, ale chyb asobie calkiem dobrze radzimy, a Wigorek jest poki co taki, jakiego wg opisu rasy wybralismy wraz z mezem :)
Serdeczeni witamy WIKI!!!
Domyślam się , że pokraczna pociecha to terier australijski? Te pieski są tak słodko pokraczne, że można je tylko kochać!!!
Mam nadzieję , że dowiemy się więcej o Twoim piesku i ... dawaj zdjęcia !!!!
No oczywiscie, ze terier australijski :) Musze wrzucic zdjecia na jakis inny serwer, no nieco bardziej aktualne, bo te z vitalii, to jego pierwsze - jak mial 3 miesiace. Teraz mam tylko chwile. Wigor kilka dni temu skonczyl pol roku. Jest zapatrzony w swoja pania (we mnie znaczy sie), rozpieszczany przez moja mame, a mojego meza traktuje nieco jak psiego kolege...
To nasz pierwszy pies i uczymy sie siebie nawzajem i w ogole psiego gatunku ;) Mieszkamy w domu z ogrodkiem, wiec oprocz codziennych spacerow, Wigorek szaleje po trawie i w domu, goniac COS, wlasny cien lub ktoras z wielu zabawek. Zreszta te szalencze biegi z pewnoscia sa wam dobrze znane :)
sprobuje tu ze zdjeciami , to wtedy beda bezposrednio na forum:
http://imageshack.us/
wystarcz yskopiowac odp link i wkliec tutaj i wtedy mamy zdjecia widoczne
pozdrawiam
taka tu cisza... nic się nie dzieje u australijczyków? nie wierzę :)
np Szczotka pozbyła się większości futerka :) teraz musi szybko odrosnąć żeby zdążyć przed zimą :D inaczej czekają ją spacery w kubraczkach :D
bo jej je przeskubałam :D :D
czas już był najwyższy, zaczynała wyglądać niechlujnie, ona ma takie futro że trzeba raz na jakiś czas je przeskubać (niezbyt obfite, ale nie skubane rośnie nierówno i włos szybko się robi stary)